3J8A4457_arty.jpg
 

Det här kan Fabriken i Kransen göra för dig och ditt företag

event

Vi skapar helhetskoncept för dig som ska anordna event för exempelvis influencers. Idé och koncept tar vi tar fram i samråd med dig som kund. Utifrån det gör vi allt från att hitta location, styla miljö, skapa innehåll till eventet – aktivitet, recept, blomsterarrangemang – samt tar fram bildmaterial.

Kundtidning (Tryckt och digital)

Vi levererar en färdig produkt och står för produktion från ax till limpa. Vi håller i redaktörsrollen, tar fram idé och koncept för det aktuella numret, levererar all typ av fotografiskt material, journalistiskt textmaterial, stylat bildmaterial och plocksidor. 

Administrera ditt Instagramkonto

Vi hjälper dig att skapa ett inspirerande flöde, modererar kontot och håller det levande. Vi kan även skapa unikt bildmaterial, både foto och video, som lämpar sig väl för Instagramformatet. Vi uppdaterar med en frekvens som bestäms i samråd med dig som kund.

Nyhetsbrev

Vi kan kontinuerligt, och med valfri frekvens, skicka ut nyhetsbrev på teman och med innehåll som bestäms i samråd med dig som kund. 

Administrera din blogg

Vi skapar inspirerande text- och bildmaterial, uppdaterar innehållet löpande och håller bloggen aktuell. Vi sköter interaktionen och ser till att eventuella frågeställningar besvaras i samråd med dig som kund. 

Mässmonter

Vi tar fram idé/koncept i samråd med dig som kund och utifrån det skapar vi innehåll; stylar, gör blomsterarrangemang samt tar fram bildmaterial – som dokumenterar både arbetets gång och den färdiga produkten.